Bestelinfo

Bestel en betalingsvoorwaarden voor shops gevestigd in Nederland

De vermelde groothandelsprijs van een product is van toepassing op de daarvoor vermelde minimum afname. Alle prijzen zijn exclusief B.T.W. en verzendkosten. De kosten voor verzending zijn te lezen in onze prijslijst. Alle advies verkoopprijzen zijn inclusief B.T.W.. Bij betalingsachterstand berekenen wij de wettelijke rente en kosten. Onze incassovorderingen worden beheerd door TCM International.

Het liefst ontvangen we je bestelling per fax. Bestellen per telefoon of per E-mail is natuurlijk ook mogelijk.

Verzendinformatie

We maken gebruik van diverse manieren van verzending, om de producten vers en zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Meestal word je bestelling binnen één dag bezorgd.

Voor vragen kun je ons altijd even bellen of een E-mail sturen.

Bestel en betalingsvoorwaarden voor shops gevestigd buiten Nederland

De vermelde groothandelsprijs van een product is van toepassing op de daarvoor vermelde minimum afname. Alle prijzen zijn exclusief BTW. en verzendkosten. Alle advies verkoopprijzen zijn inclusief B.T.W.. Klanten zonder geldig EU-BTW-nummer moeten het aangewezen percentage BTW optellen bij het totale bedrag. Alle bankkosten zullen betaald worden door de klant. Verzendingen zullen plaatsvinden nadat de betaling op onze bankrekening is ontvangen. Of, indien er anders wordt betaald, vindt verzending plaats nadat de betaling is bevestigd.
Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voldaan:
-We geven er de voorkeur aan je betaling te ontvangen d.m.v. bank-naar-bank overmaking.
Andere methoden van betalingen zijn:
-Het sturen van contanten in Euro’s met aangetekende post.
-Via https://www.paypal.com/
(voeg 4,5% kosten toe aan het totale bedrag)

Onze incassovorderingen worden beheerd door TCM International.

Het liefst ontvangen we je bestelling per fax of per Email.

Verzendinformatie

We maken gebruik van verschillende diensten voor verzending. Alle verse producten worden verzonden met een koeriersdienst om de producten zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De kosten voor verzending zijn afhankelijk van het gewicht, de afmeting en de bestemming van het pakket en zullen bepaald worden op het moment van bestellen. In de meeste gevallen kun je de bestelling binnen 24 uur in huis hebben.

Belangrijke opmerking m.b.t. legaliteit

Het kan zijn dat sommige producten die wij aanbieden niet legaal zijn in het land van bestemming. Controleer de locale wetten en importverordeningen voordat je een bestelling plaatst. Door bestelling neemt de koper volledige verantwoording voor alle zaken aangaande de  verzending en legaliteit in zijn of haar land.

Voor vragen kun je ons altijd even bellen of een E-mail sturen.


©Copyright De Sjamaan 1994-2011 - Last update: Juli 12, 2011
Twistapipe is de pijp waarbij je zelf de diepte van de bowl bepaald en dus de hoeveelheid die je rookt